Elkészítése
A tésztát sós vízben, egy pici olajjal feltesszük főni, majd ha kész leszűrjük. Közben egy teflonserpenyőben megpirítjuk a kockákra vágott bacont. Amikor a bacon szép pirosra sült, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és óvatosan kevergetjük, hogy a fokhagyma ne égjen meg. Ezután hozzáöntjük a tejfölt, és alaposan összekeverjük.
Amikor a tejföl elkezd forrni, hozzáadjuk a két tömlős sajtot, és folyamatosan kevergetve addig főzzük, míg a szósz egyneművé nem válik. Amikor elkészült, beleöntjük az előzőleg kifőzött tésztát, és jól összeforgatjuk, hogy a szósz mindenhol bevonja a tésztát.
Tálaláskor reszelhetünk rá trappista sajtot, amely a forró tésztán szépen ráolvad, még finomabbá téve az ételt.
Jó étvágyat kívánok!
