Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges tészták

Sajtos tészta megbolondítva

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát sós vízben, egy pici olajjal feltesszük főni, majd ha kész leszűrjük. Közben egy teflonserpenyőben megpirítjuk a kockákra vágott bacont. Amikor a bacon szép pirosra sült, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és óvatosan kevergetjük, hogy a fokhagyma ne égjen meg. Ezután hozzáöntjük a tejfölt, és alaposan összekeverjük. Amikor a tejföl elkezd forrni, hozzáadjuk a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát sós vízben, egy pici olajjal feltesszük főni, majd ha kész leszűrjük. Közben egy teflonserpenyőben megpirítjuk a kockákra vágott bacont. Amikor a bacon szép pirosra sült, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és óvatosan kevergetjük, hogy a fokhagyma ne égjen meg. Ezután hozzáöntjük a tejfölt, és alaposan összekeverjük.

Amikor a tejföl elkezd forrni, hozzáadjuk a két tömlős sajtot, és folyamatosan kevergetve addig főzzük, míg a szósz egyneművé nem válik. Amikor elkészült, beleöntjük az előzőleg kifőzött tésztát, és jól összeforgatjuk, hogy a szósz mindenhol bevonja a tésztát.

Tálaláskor reszelhetünk rá trappista sajtot, amely a forró tésztán szépen ráolvad, még finomabbá téve az ételt.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is