Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A faldarabolt csirkét olajba megpirítjuk, enyhén sózzuk, majd kiszedjük, félre tesszük. A visszamaradt zsírba megpirítjuk a reszelt hagymát, hozzákeverjük a paprikát, a felszelt paradicsomot, felengedjük vízzel, beletesszük a húst, és fedő alatt pároljuk. Ha puhulni kezd beletesszük a vékony szeletekre vágott paprikát, felengedjük vízzel, és puhára pároljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.09.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A faldarabolt csirkét olajba megpirítjuk, enyhén sózzuk, majd kiszedjük, félre tesszük. A visszamaradt zsírba megpirítjuk a reszelt hagymát, hozzákeverjük a paprikát, a felszelt paradicsomot, felengedjük vízzel, beletesszük a húst, és fedő alatt pároljuk. Ha puhulni kezd beletesszük a vékony szeletekre vágott paprikát, felengedjük vízzel, és puhára pároljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is