Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Palacsinta receptek

Húsos palacsinta rántva gombamártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először megsütjük a palacsintákat. A vöröshagymát apróra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a szalonnát pedig apró kockákra daraboljuk. A töltelékhez: Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a darált húst, amit sózunk, borsozunk és lepirítunk. Megszórjuk pirospaprikával, majd fél deci vizet öntünk rá, és 10 percig pároljuk. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a tejfölt. Hagyjuk hűlni. […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.10.

A palacsintához

A töltelékhez

A mártáshoz

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

Először megsütjük a palacsintákat. A vöröshagymát apróra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a szalonnát pedig apró kockákra daraboljuk.

A töltelékhez:

Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a darált húst, amit sózunk, borsozunk és lepirítunk. Megszórjuk pirospaprikával, majd fél deci vizet öntünk rá, és 10 percig pároljuk. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a tejfölt. Hagyjuk hűlni.

A mártáshoz:

Kiolvasztjuk a szalonnát, megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk. Amikor a gomba levet engedett, megszórjuk pirospaprikával, és 10-15 percig pároljuk. Végül a liszttel elkevert tejfölt hozzáadva besűrítjük. Amint felforr, levesszük a tűzről.

A palacsinták közepére tölteléket teszünk, a négy szélét behajtjuk, bepanírozzuk, és forró olajban aranybarnára sütjük. A kész palacsintákat a gombás mártással tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Profiknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is