Elkészítése
Linzer tésztát készítünk. Az almát meghámozzuk, lereszeljük. A mákot ledaráljuk, összekeverjük a cukorral és az almával.
Tepsibe rakjuk, villával megszurkáljuk a tetejét és előmelegített sütőbe 30-40 perc alatt készre sütjük.
Linzer tésztát készítünk. Az almát meghámozzuk, lereszeljük. A mákot ledaráljuk, összekeverjük a cukorral és az almával. Tepsibe rakjuk, villával megszurkáljuk a tetejét és előmelegített sütőbe 30-40 perc alatt készre sütjük.
Linzer tésztát készítünk. Az almát meghámozzuk, lereszeljük. A mákot ledaráljuk, összekeverjük a cukorral és az almával. Tepsibe rakjuk, villával megszurkáljuk a tetejét és előmelegített sütőbe 30-40 perc alatt készre sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Linzer tésztát készítünk. Az almát meghámozzuk, lereszeljük. A mákot ledaráljuk, összekeverjük a cukorral és az almával.
Tepsibe rakjuk, villával megszurkáljuk a tetejét és előmelegített sütőbe 30-40 perc alatt készre sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.