Elkészítése
A gombát megtisztítjuk, majd a szárakat és a sérült gombafejeket apró kockákra vágjuk. Ezután a gombát összekeverjük a többi hozzávalóval, a sajt kivételével.
Megtöltjük a gombafejeket a keverékkel, majd ráreszeljük a füstölt sajtot. Ha maradt még töltelék, azt a tepsibe simítjuk, és arra helyezzük a megtöltött gombafejeket.
Sütés
A gombákat 180 fokon megsütjük.
Köret
Köretnek adhatunk mellé tört burgonyát vagy párolt zöldséget.
Tipp
Ha szeretnénk, apró kockára vágott és kisütött füstölt vagy húsos szalonnát is keverhetünk a töltelékbe. Ez csak még ízletesebbé teszi az ételt.
Sztori
Egyszer túl sok körözöttet készítettem, és miközben másodszorra ettem belőle, azon kezdtem gondolkodni, hogy mire használhatnám fel a maradékot. Volt otthon gomba, és elkezdtem gondolatban összepárosítani őket. Nem bántam meg, mert nagyon finom lett!
