Elkészítése
A krumplit héjában megfőzzük, majd leszűrjük és meghámozzuk. Közben egy tortaformát vékonyan kikenünk margarinnal. A főtt tojásokat és a kolbászt karikára szeleteljük. A vöröshagymát megpucoljuk, felszeleteljük, és olajon megdinszteljük.
Rétegezés
A tortaforma alját kibéleljük főtt krumpli szeletekkel. Erre rétegezzük a főtt tojás- és kolbászkarikákat, majd megszórjuk dinsztelt hagymával, meglocsoljuk tejföllel, és sózzuk-borsozzuk. Ezt a rétegezést folytatjuk, amíg az összes hozzávaló elfogy. A tetejét krumpliszeletekkel fedjük be.
Sütés
Előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg szépen megpirul. Amikor megsült és kicsit kihűlt, vékonyan megkenjük tejföllel, és ízlés szerint díszítjük.
