Elkészítése
A tészta elkészítése
A tojásfehérjéket vízgőz felett kemény habbá verjük a cukorral. Miután kemény a hab, hozzáadjuk a tojássárgákat, és tovább verjük. Egyenként hozzáadjuk a pudingport és a sütőport, majd alaposan összedolgozzuk.
Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát, elsimítjuk. A tésztát 180 fokon megsütjük. (Ha egyenletes vastagságú lapokat szeretnénk, a masszát elfelezhetjük, és két részletben süthetjük meg.)
A krém elkészítése
A krém hozzávalóit összekeverjük (a margarin kivételével), majd felfőzzük és hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a kihabosított margarint, amíg szép krémes nem lesz.
Tojáshab
A tojásfehérjéket a cukorral, sóval és rumaromával vízgőz felett keményre verjük.
A torta összeállítása
A tésztalapokat betöltjük a krémmel. A tojáshabot a tetejére kenjük, egy villával mintákat készítünk rajta, majd színes cukorral megszórjuk.
