Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött húsok

Kolbásszal töltött malackaraj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajt egy keskeny, hosszú és éles késsel hosszában felszúrjuk, majd a kolbászt betöltjük a húsba. A karaj bőrét keresztben bevagdossuk, és a bevágásokba szalonnacsíkokat is tehetünk. A húst alaposan befűszerezzük. A hagymákat megtisztítjuk, a szalonnát keresztben és hosszában sűrűn bevagdossuk. A malackarajt bőrrel felfelé tepsibe helyezzük, a bőrét hideg zsírral megkenjük, és kevés vizet […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.09.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A karajt egy keskeny, hosszú és éles késsel hosszában felszúrjuk, majd a kolbászt betöltjük a húsba. A karaj bőrét keresztben bevagdossuk, és a bevágásokba szalonnacsíkokat is tehetünk. A húst alaposan befűszerezzük.

A hagymákat megtisztítjuk, a szalonnát keresztben és hosszában sűrűn bevagdossuk. A malackarajt bőrrel felfelé tepsibe helyezzük, a bőrét hideg zsírral megkenjük, és kevés vizet öntünk alá. A tepsibe mellé tesszük a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat.

Sütés

A húst először lefedve, 160-180 fokos sütőben kb. 1-1,5 órán át sütjük. Ezután a fóliát levesszük, és további 30-40 percig sütjük, közben többször megkenegetjük a húst sörbe mártott szalonnával, hogy szép színt és ízt kapjon.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Születésnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is