Elkészítése
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd fóliába csomagoljuk, és fél órára a hűtőbe tesszük. Ezután a tészta negyedét levágjuk, a maradékot pedig 1 cm vastagságúra nyújtjuk. A kinyújtott tésztát egy 20-22 cm-es, vajazott-lisztezett sütőformába igazítjuk.
A tésztát megkenjük lekvárral, majd meghámozott, szeletekre vágott barackkal kibéleljük.
A pudingot megfőzzük a csomagoláson található leírás szerint, majd hagyjuk kihűlni. A kihűlt pudingot a barackra öntjük.
A maradék tésztát vékonyra nyújtjuk, majd vékony csíkokra vágjuk, és berácsozzuk a pitét. A rácsok közé is teszünk barackdarabokat. A tetejét megkenjük tojássárgájával, és 180 fokon, alsó-felső sütéssel kb. 20-25 perc alatt sütjük készre.
