Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Vad receptek

Borókabogyós szarvaspörkölt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A bográcsban felhevítjük a zsírt, majd hozzáadjuk a kockára vágott hagymákat. Üvegesre pirítjuk, ezt követően beletesszük a nagyobb kockákra vágott húst és a csontot. Néha megkavarjuk, hogy ne égjen le, és hagyjuk, hogy levet eresszen. A paprikákat és a paradicsomot felaprítjuk, majd hozzáadjuk a húshoz. Ekkor tesszük bele a fűszereket is. A vizet csak akkor […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A bográcsban felhevítjük a zsírt, majd hozzáadjuk a kockára vágott hagymákat. Üvegesre pirítjuk, ezt követően beletesszük a nagyobb kockákra vágott húst és a csontot. Néha megkavarjuk, hogy ne égjen le, és hagyjuk, hogy levet eresszen.

A paprikákat és a paradicsomot felaprítjuk, majd hozzáadjuk a húshoz. Ekkor tesszük bele a fűszereket is. A vizet csak akkor öntjük hozzá, amikor a hús már legalább fél órája forr, mivel sok levet ereszt. Ezek után 3-4 órán át főzzük, a szarvas korától függően.

Ha a szaft nagyon elfő, vízzel pótoljuk, de ügyeljünk arra, hogy egyszerre ne adjunk hozzá túl sok vizet. A főzés végeztével nokedlivel, uborkasalátával és friss kenyérrel tálaljuk.

A nokedli receptért kattints ide!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Profiknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is