Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csokis sütik

Diós-kakaós csodasüti

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 4 egyenlő részre osztjuk. Mindegyik darabot külön-külön 25×39 cm-es tepsi méretűre nyújtjuk. A kinyújtott tésztalapokat megkenjük baracklekvárral, majd megszórjuk cukros dióval. A piskóta elkészítéséhez a tojásokat és a cukrot jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Ezt a piskótamasszát a diós-rudas tésztalapokra öntjük. Előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. A bevonat […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.26.

A gyúrt tésztához

A piskótához

A rudak töltéséhez

A mázhoz

A díszítéshez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 4 egyenlő részre osztjuk. Mindegyik darabot külön-külön 25×39 cm-es tepsi méretűre nyújtjuk. A kinyújtott tésztalapokat megkenjük baracklekvárral, majd megszórjuk cukros dióval.

A piskóta elkészítéséhez a tojásokat és a cukrot jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Ezt a piskótamasszát a diós-rudas tésztalapokra öntjük.

Előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük.

A bevonat elkészítéséhez a margarint, a cukrot és a tejet gőz fölött robotgéppel sűrűre keverjük. Amikor már jól besűrűsödött, hozzáadjuk a vaníliás pudingport, és addig keverjük, amíg teljesen sűrű nem lesz.

A kész bevonatot a kihűlt tésztára kenjük. Ha szeretnénk, csokoládéval is díszíthetjük a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Profiknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is