Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Zöldségbatyu kukoricasalátával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát. Közben vízben megfőzzük a zöldségkeveréket. Ha elkészült, hozzáadunk egy kevés vizet, majd megszórjuk pirospaprikával, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, illetve ételízesítőt is adhatunk hozzá. Az egészet 5-6 percig főzzük. Amíg a keverék fő, elkészítjük a salátát. A réteslapot kinyújtjuk, nem túl vékonyra, majd megtöltjük a gombás-zöldséges mixszel. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.29.

A batyukhoz

A salátához

Elkészítése

Először megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát. Közben vízben megfőzzük a zöldségkeveréket. Ha elkészült, hozzáadunk egy kevés vizet, majd megszórjuk pirospaprikával, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, illetve ételízesítőt is adhatunk hozzá. Az egészet 5-6 percig főzzük.

Amíg a keverék fő, elkészítjük a salátát. A réteslapot kinyújtjuk, nem túl vékonyra, majd megtöltjük a gombás-zöldséges mixszel. Reszelünk rá sajtot, és a szélét ráhajtjuk a töltelékre, batyuformára igazítjuk, majd tepsibe helyezzük. A tetejére reszeljük a maradék sajtot.

200 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, amíg a sajt szépen rápirul. Közben a salátát hűtőbe tesszük. Miután elkészült, a batyukat salátával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is