Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Feketeerdő torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Megsütünk 3 kakaós piskótalapot, külön-külön 3×4 tojásból. Amikor már megsült a piskóta, a meggybefőttnek levét leöntjük egy tálba, és hozzá keverjük a vanília pudingport, ízlés szerint édesítjük. Addig főzzük, amíg olyan állaga nem lesz, mint a rendes pudingnak kell lennie. Amikor kész beleöntjük a meggyet, és összekeverjük, hagyjuk ki hűlni! Addig elkészítjük a habalapot. Érdemes […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.29.

Hozzávalók

Elkészítése

Megsütünk 3 kakaós piskótalapot, külön-külön 3×4 tojásból. Amikor már megsült a piskóta, a meggybefőttnek levét leöntjük egy tálba, és hozzá keverjük a vanília pudingport, ízlés szerint édesítjük. Addig főzzük, amíg olyan állaga nem lesz, mint a rendes pudingnak kell lennie. Amikor kész beleöntjük a meggyet, és összekeverjük, hagyjuk ki hűlni! Addig elkészítjük a habalapot. Érdemes hűtőbe tenni vásárlás után, mert úgy keményebbre lehet felverni! Megfogjuk az első piskótalapot és a szélétől kb. 1 cm re rá tesszük a habot körkörösen. Utána a hab mellé ismét körkörösen a meggykrémet, és ezt addig csináljuk még teljesen meg nincsen kenve. Ezután rátesszük a 2. lapot, és ezt ugyan úgy kell megkenni, ahogy az elsőt. Amikor kész van, akkor a torta tetejét és az oldalát, bevonjuk a megmaradt habbal. A tetejét lehet díszíteni ízlés szerint!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Profiknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is