Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mákos, diós sütik

Diós kevert

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pudingport 7 dl tejjel és 2 evőkanál cukorral sűrűre főzzük, majd hagyjuk hűlni. A 7 tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját. Ezután belekeverjük a lisztet, amibe előzőleg elkevertük a sütőport, a morzsát és a darált diót. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és megsütjük a piskótát. A habtejszínt 2 […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.30.

A tésztához

A krémhez

Elkészítése

A pudingport 7 dl tejjel és 2 evőkanál cukorral sűrűre főzzük, majd hagyjuk hűlni. A 7 tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját. Ezután belekeverjük a lisztet, amibe előzőleg elkevertük a sütőport, a morzsát és a darált diót. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és megsütjük a piskótát.

A habtejszínt 2 evőkanál cukorral kemény habbá verjük, és óvatosan belekeverjük a kihűlt pudingot. A krém felét rákenjük a piskótára, majd a rumos kávéba mártott babapiskótákat sorban rárakjuk a krémes tésztára. Végül a megmaradt krémet rákenjük a piskóta tetejére, és csokireszelékkel megszórjuk.

Hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is