Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Tokányok, pörköltek

Sertésborda Budapest módra

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pirítjuk. Ezt követően hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és ételízesítővel ízesítjük. Amikor a leve elpárolog, hozzáadjuk a csirkemájat, és gyorsan átpirítjuk. Ezután beletesszük a zöldborsót, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pirítjuk. Ezt követően hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és ételízesítővel ízesítjük. Amikor a leve elpárolog, hozzáadjuk a csirkemájat, és gyorsan átpirítjuk. Ezután beletesszük a zöldborsót, paprikát és paradicsomot, majd rászórjuk a pirospaprikát, és együtt készre pároljuk.

Tálaláskor a ragut a húsra halmozzuk, köretként rizst vagy burgonyakrokettet kínálunk mellé.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is