Elkészítése
A tojássárgáját, a vajjal és a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kakaós sütőporos lisztet, és a tejjel szép simára keverjük. Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, és 160-170 fokon megsütjük. Amikor kisült, még melegen megkenjük sárgabaracklekvárral. A tojásfehérjéket gőz felett, csipet sóval és 1 kanál hideg vízzel, cukor és citrom hozzáadásával kemény habbá verjük, majd a lekváros lapra rákenjük.
A tetejére csokoládémáz kerül. A margarin kivételével a hozzávalókat kis lángon felfőzzük, kicsit besűrítjük, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a margarint, és ezt a sűrű csokit a hab tetejére kenjük. Fehér olvasztott csokoládéval díszítjük.
Jó étvágyat kívánunk!
