Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Burgonya levesek

Kolumbiai krumplileves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst és a zöldségeket felkockázzuk, a fokhagymát pedig vékonyan felszeleteljük. Egy edénybe tesszük a felaprított húst, zöldségeket és a fokhagymát, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, és tetszés szerint más fűszerekkel. Amikor a hús és a zöldségek már félig megfőttek, hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott krumplit, és tovább főzzük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.10.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst és a zöldségeket felkockázzuk, a fokhagymát pedig vékonyan felszeleteljük. Egy edénybe tesszük a felaprított húst, zöldségeket és a fokhagymát, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, és tetszés szerint más fűszerekkel.

Amikor a hús és a zöldségek már félig megfőttek, hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott krumplit, és tovább főzzük, amíg minden teljesen megpuhul.

Ezután állandó keverés mellett hozzáöntjük a főzőtejszínt, és a kis levessel simára kevert tejfölt is hozzáadjuk. Pár percig tovább főzzük, hogy az ízek jól összeérjenek, majd levesszük a tűzről.

Tálaláskor a leves tetejét megszórjuk apróra vágott friss petrezselyemmel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is