Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mindent bele egytálételek

Tejszínes ragu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott húst. Fűszerezzük ízlés szerint, és addig pirítjuk, amíg a hús kifehéredik. Ezután kevés vízzel felöntjük, és hagyjuk, hogy a hús elkezdjen puhulni. Amikor a hús már félpuha, hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, petrezselyemgyökeret és a fagyasztott zöldborsót. Ezután megszórjuk körülbelül 1 kiskanálnyi pirospaprikával. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.10.22.

Hozzávalók

Elkészítése

Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott húst. Fűszerezzük ízlés szerint, és addig pirítjuk, amíg a hús kifehéredik. Ezután kevés vízzel felöntjük, és hagyjuk, hogy a hús elkezdjen puhulni.

Amikor a hús már félpuha, hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, petrezselyemgyökeret és a fagyasztott zöldborsót. Ezután megszórjuk körülbelül 1 kiskanálnyi pirospaprikával.

A tejszínt elkeverjük 1-2 evőkanál étkezési keményítővel, és amikor a zöldségek és a hús teljesen megpuhultak, ezzel a keverékkel behabarjuk a ragut. Néhány percig forraljuk, amíg a ragu besűrűsödik.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is