Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Csirkemáj Sztogonov módra

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát apróra vágjuk, a savanyú uborkát és a gombát vékony csíkokra, illetve szeletekre vágjuk. A májat kissé nagyobb darabokra szeleteljük. Egy serpenyőben olajat hevítünk, megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a májat és átpirítjuk. Sózzuk, fűszerezzük ízlés szerint. Ezután hozzáadjuk a gombát és az apróra vágott petrezselymet, majd fedő alatt puhára pároljuk. Amikor a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.10.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát apróra vágjuk, a savanyú uborkát és a gombát vékony csíkokra, illetve szeletekre vágjuk. A májat kissé nagyobb darabokra szeleteljük.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a májat és átpirítjuk. Sózzuk, fűszerezzük ízlés szerint. Ezután hozzáadjuk a gombát és az apróra vágott petrezselymet, majd fedő alatt puhára pároljuk. Amikor a máj már majdnem kész, hozzáadjuk a savanyú uborkát is.

Közben elkészítjük a mártást: a lisztet, tejfölt, mustárt összekeverjük, majd sóval és borssal ízesítjük. Az így elkészült mártást a májra öntjük, és az egészet összeforraljuk.

Sztori:

Krumplipürével tálaltam, és fodros petrezselyemmel díszítettem. Ízléses és finom fogás lett belőle!

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is