Elkészítése
Kimérjük egy nagyobb tálba a lisztet, a cukrot, a kakaót, a sót és a sütőport, majd nagyobb reszelőn belereszeljük a margarint, és elkezdjük gyúrni. A tojásokat fokozatosan adagoljuk hozzá, hogy jól gyúrható masszát kapjunk. Ha a tészta túl száraz, adjunk hozzá pár evőkanál tejet.
Egy másik tálban összekeverjük a kókuszt a habtejszínnel, majd kezdődhet a töltés. Egy diónyi tésztamasszát ellapítunk a tenyerünkben, közepére teszünk egy kis adag kókuszt, majd beleteszünk egy fél vagy negyed étcsokoládé darabot. Összefogjuk a tésztát, megfordítjuk, és ismét ellapítjuk. A tészta jól formálható, nem fog szakadni.
Az elkészült formákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, ügyelve a megfelelő távolságra, mert sütés közben megnőnek. Közepes lángon, kb. 20-25 perc alatt készre sütjük őket.
