Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldség levesek

Borsóleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A borsót és az apróra vágott, megtisztított répákat 1-2 evőkanál olajon megpároljuk. Ezután felöntjük a zöldségeket vízzel. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a megpucolt egész vöröshagymát. Ízesítjük sóval és borssal. Figyeljünk arra, hogy a zöldségeket ne főzzük túl, mert hamar megpuhulnak. A főzés utolsó fázisában galuskát szaggatunk a levesbe, és még 1-2 percig forraljuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2012.11.12.

Hozzávalók

A galuskához

Elkészítése

A borsót és az apróra vágott, megtisztított répákat 1-2 evőkanál olajon megpároljuk. Ezután felöntjük a zöldségeket vízzel. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a megpucolt egész vöröshagymát. Ízesítjük sóval és borssal. Figyeljünk arra, hogy a zöldségeket ne főzzük túl, mert hamar megpuhulnak.

A főzés utolsó fázisában galuskát szaggatunk a levesbe, és még 1-2 percig forraljuk. Forrón tálaljuk a borsólevest.

Ha szeretnék, adhatnak hozzá ételízesítőt is, bár én általában nem használom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is