Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Rétesek

Birsalmás rétes

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összedolgozzuk. Az alaposan kidolgozott tésztát edénybe rakjuk, bekenjük egy kevés olajjal, majd félretesszük pihenni. A birsalmákat felkockázzuk, megfőzzük, majd egy serpenyőbe kiszedjük és mézzel karamellizáljuk. Kicsit összetörjük, hogy pépes legyen, de maradjanak benne nagyobb darabok is. Asztalra leterítünk egy terítőt, belisztezzük, és ezen először sodrófával kicsit megnyújtjuk a tésztát. Ezután kézzel húzni […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.05.

Tésztához

Töltelékhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összedolgozzuk. Az alaposan kidolgozott tésztát edénybe rakjuk, bekenjük egy kevés olajjal, majd félretesszük pihenni. A birsalmákat felkockázzuk, megfőzzük, majd egy serpenyőbe kiszedjük és mézzel karamellizáljuk. Kicsit összetörjük, hogy pépes legyen, de maradjanak benne nagyobb darabok is.

Asztalra leterítünk egy terítőt, belisztezzük, és ezen először sodrófával kicsit megnyújtjuk a tésztát. Ezután kézzel húzni kezdjük, amíg vékonyra nem nyúlik. Megkenjük olajjal, megszórjuk zsemlemorzsával, majd a tölteléket 2/3-ig rátesszük.

A terítő segítségével feltekerjük, két hajtásonként kevés olajjal megkenjük. A tepsit kevés olajjal kikenjük, majd a rétest belehelyezzük. 200°C-on hőlégkeveréssel addig sütjük, amíg aranyszínű nem lesz.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Profiknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is