Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldség levesek

Zöldborsóleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított zöldborsót a zsiradékon a finomra vágott petrezselyemzöld felével kissé megpároljuk. Amikor már enyhén megpuhult, meghintjük liszttel, majd egy liter csontlével felengedjük. Megsózzuk, és addig főzzük, amíg a borsó szemek meg nem puhulnak. Ha van kéznél zsenge borsó héja, néhányat abból is belefőzhetünk, hogy még ízletesebb legyen, de tálalás előtt ezeket ki kell szedni. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A megtisztított zöldborsót a zsiradékon a finomra vágott petrezselyemzöld felével kissé megpároljuk. Amikor már enyhén megpuhult, meghintjük liszttel, majd egy liter csontlével felengedjük. Megsózzuk, és addig főzzük, amíg a borsó szemek meg nem puhulnak. Ha van kéznél zsenge borsó héja, néhányat abból is belefőzhetünk, hogy még ízletesebb legyen, de tálalás előtt ezeket ki kell szedni.

A főzés végén egy kevés cukorral ízesítjük, majd hozzákeverjük a petrezselyemzöld másik felét is. Végül a csipetkét belefőzzük, és forrón tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is