Elkészítése
A karikákra vágott citromot a sóval, cukorral és fahéjjal egy liter vízben puhára főzzük, és a tejfölben elhabart liszttel sűrítjük be. Az egészet áttörjük, és a tojássárgákkal dúsítjuk. Hidegen, melegen egyaránt kitűnő.
A karikákra vágott citromot a sóval, cukorral és fahéjjal egy liter vízben puhára főzzük, és a tejfölben elhabart liszttel sűrítjük be. Az egészet áttörjük, és a tojássárgákkal dúsítjuk. Hidegen, melegen egyaránt kitűnő.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A karikákra vágott citromot a sóval, cukorral és fahéjjal egy liter vízben puhára főzzük, és a tejfölben elhabart liszttel sűrítjük be. Az egészet áttörjük, és a tojássárgákkal dúsítjuk. Hidegen, melegen egyaránt kitűnő.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.