Elkészítése
A kenyérszeleteket forró olajban ropogós pirosra sütjük, mindegyikre 1-1 meghámozott félkemény tojást ültetünk, és az egészet forró sajtvagy gombamártással leöntve, azon forrón tálaljuk.
A kenyérszeleteket forró olajban ropogós pirosra sütjük, mindegyikre 1-1 meghámozott félkemény tojást ültetünk, és az egészet forró sajtvagy gombamártással leöntve, azon forrón tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kenyérszeleteket forró olajban ropogós pirosra sütjük, mindegyikre 1-1 meghámozott félkemény tojást ültetünk, és az egészet forró sajtvagy gombamártással leöntve, azon forrón tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.