Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke

Csirke pataki tálban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy kevés olajban összekeverjük a sót, őrölt borsot, vegetát, őrölt köményt és majoránnát. Ezzel a fűszeres olajjal alaposan bedörzsöljük a megtisztított csirkét kívül-belül. Közben 5-10 szem burgonyát (a mérettől függően), 2-3 fej hagymát és 2-3 almát megpucolunk és negyedeljük vagy cikkezzük. Az almát csak kimagozzuk, és cikkekre vágjuk. Ezeket a hozzávalókat egy jól beáztatott tál […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.19.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy kevés olajban összekeverjük a sót, őrölt borsot, vegetát, őrölt köményt és majoránnát. Ezzel a fűszeres olajjal alaposan bedörzsöljük a megtisztított csirkét kívül-belül.

Közben 5-10 szem burgonyát (a mérettől függően), 2-3 fej hagymát és 2-3 almát megpucolunk és negyedeljük vagy cikkezzük. Az almát csak kimagozzuk, és cikkekre vágjuk. Ezeket a hozzávalókat egy jól beáztatott tál aljára helyezzük, majd ráfektetjük a fűszerezett csirkét.

A maradék fűszeres olajat a csirke tetejére csorgatjuk, majd 4-5 gerezd pucolt fokhagymát és 2 babérlevelet is mellé helyezünk. Az egészet nyakon öntjük egy bögre forró vízben feloldott húsleveskockával.

A tálra ráhelyezzük a tetőt, és a csirkét körülbelül 2 óra alatt maximális hőfokon megsütjük, amíg szépen meg nem pirul és a zöldségek is puhák nem lesznek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is