Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Két részre osztjuk és egy kisebb tepsi alját (20*30 cm) kibéleljük sütőpapírral, majd a tészta egyik felét belenyújtjuk.
A töltelékhez a túrót elkeverjük a cukorral, tejföllel, búzadarával és a citrom levével. A krémet a kinyújtott tésztára kenjük.
A krém tetejére felaprított befőttet szórunk. A maradék tésztát is kinyújtjuk tepsi méretűre és a krém tetejére tesszük.
Villával megszurkáljuk. 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Amikor megsült a süti a tetejét még melegen megkenjük kevés lekvárral. Vízgőz felett kemény habot verünk a fehérjékből a cukorral és a citrom levével.
Ha jó kemény akkor a süti tetejére simítjuk. Ízlés szerint díszíthetjük sárgabarack darabokkal és olvasztott csokival.

