Elkészítése
A vékony karikára szelt zöldhagymát salátástálba tesszük. Ráöntjük a kefirrel, olajjal, mustárral, citromlével és fűszerekkel elkevert öntetet. Az öntetet a hagymára öntjük, belekeverjük a rizst, és fél napig a hűtőben tároljuk.
A vékony karikára szelt zöldhagymát salátástálba tesszük. Ráöntjük a kefirrel, olajjal, mustárral, citromlével és fűszerekkel elkevert öntetet. Az öntetet a hagymára öntjük, belekeverjük a rizst, és fél napig a hűtőben tároljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A vékony karikára szelt zöldhagymát salátástálba tesszük. Ráöntjük a kefirrel, olajjal, mustárral, citromlével és fűszerekkel elkevert öntetet. Az öntetet a hagymára öntjük, belekeverjük a rizst, és fél napig a hűtőben tároljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.