Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött finomságok

Gombával töltött hagyma

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymákat meghámozzuk, tetejüket levágjuk, és közepüket kiszedjük, csak félujjnyi vastag burok maradjon. (A kivájt hagymarészt máshoz használjuk fel.) A vajban sóval, borssal addig pároljuk a megtisztított, apróra vágott gombát, amíg saját levét el nem főtte, majd a paradicsompürével összekeverjük. (Akkor jó, ha jó fűszeres ez a töltelék.) A hagymák üregébe töltjük, és a tálat […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2012.11.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymákat meghámozzuk, tetejüket levágjuk, és közepüket kiszedjük, csak félujjnyi vastag burok maradjon. (A kivájt hagymarészt máshoz használjuk fel.)

A vajban sóval, borssal addig pároljuk a megtisztított, apróra vágott gombát, amíg saját levét el nem főtte, majd a paradicsompürével összekeverjük. (Akkor jó, ha jó fűszeres ez a töltelék.) A hagymák üregébe töltjük, és a tálat lefedve vagy alufóliával beburkolva, a forró sütőben erős lánggal megsütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is