Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött finomságok

Töltött kínai kel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kínai kelt hosszában kettévágjuk, és sós vízben pár percig félpuhára főzzük, majd leszűrjük. A belsejében levő leveleket kiszedjük, hogy csak ujjnyi vastag külső réteg maradjon, és a kiszedett leveleket apróra vágjuk. A darált hússal (vagy darált füstölt hússal) összekeverjük, és az apróra vágott kemény tojásokat, a rizst meg a nyers tojást hozzáadjuk. Az üreges […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2016.11.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A kínai kelt hosszában kettévágjuk, és sós vízben pár percig félpuhára főzzük, majd leszűrjük.

A belsejében levő leveleket kiszedjük, hogy csak ujjnyi vastag külső réteg maradjon, és a kiszedett leveleket apróra vágjuk.

A darált hússal (vagy darált füstölt hússal) összekeverjük, és az apróra vágott kemény tojásokat, a rizst meg a nyers tojást hozzáadjuk.

Az üreges két fél kelt vágott felével felfelé tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, megtöltjük, és a pecsenyelével, simára kevert tejföllel leöntjük. (Ha füstölt hússal készítjük, a tejfölbe 1 tojássárgát keverünk.)

A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és a sütőben addig sütjük, amíg a teteje világos piros nem lesz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is