Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hozzávalók mennyiségét mindenki ízlése szerint mérje ki. Egy lábasban felhevítjük az olajat, majd üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát. Ezután hozzáadjuk a tarhonyát, és azt is átpirítjuk, amíg szép aranyszínű lesz. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és fedő alatt puhára pároljuk, közben néha megkeverve. A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük. Egy másik serpenyőben olajat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2012.11.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A hozzávalók mennyiségét mindenki ízlése szerint mérje ki. Egy lábasban felhevítjük az olajat, majd üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát. Ezután hozzáadjuk a tarhonyát, és azt is átpirítjuk, amíg szép aranyszínű lesz. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és fedő alatt puhára pároljuk, közben néha megkeverve.

A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük. Egy másik serpenyőben olajat hevítünk, majd megpirítunk rajta egy fej apróra vágott hagymát. Ehhez hozzáadjuk a felszeletelt paprikát és paradicsomot, és sűrű kevergetés mellett, fedő alatt puhára pároljuk.

A kész lecsót a megfőtt tarhonyával együtt tálaljuk. Ez egy egyszerű, mégis ízletes étel, amelyet mindenki a saját ízlése szerint fűszerezhet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is