Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Almás sütik

Burgonyás almás sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A főtt krumplit megpucoljuk és alaposan áttörjük, majd hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóját, a cukor felét, és összegyúrjuk, míg félkemény tésztát kapunk. Ezután a tésztát 10 percre hűtőbe tesszük, hogy könnyebben dolgozhassunk vele. A mézet egy fazékba tesszük és kissé karamellizáljuk a maradék cukorral. Hozzáadjuk a reszelt almát és a fahéjat, majd közepes lángon megdinszteljük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
TIta
Beküldte: 2012.11.30.

Hozzávalók

Töltelék

Elkészítése

A főtt krumplit megpucoljuk és alaposan áttörjük, majd hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóját, a cukor felét, és összegyúrjuk, míg félkemény tésztát kapunk. Ezután a tésztát 10 percre hűtőbe tesszük, hogy könnyebben dolgozhassunk vele.

A mézet egy fazékba tesszük és kissé karamellizáljuk a maradék cukorral. Hozzáadjuk a reszelt almát és a fahéjat, majd közepes lángon megdinszteljük. A végén belekeverjük a pudingport, hogy besűrűsödjön, és összeforraljuk.

A tepsi alját kibéleljük a tészta felével, amit óvatosan lenyomkodunk. Rákanalazzuk az almás tölteléket, majd a maradék tésztát is ráhelyezzük, szintén óvatosan lenyomkodva. Villával megszurkáljuk a tetejét, hogy egyenletesen süljön.

Előmelegített, 180 fokos sütőben 40 perc alatt aranybarnára sütjük. Miután kihűlt, porcukorral megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
TIta
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is