Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A padlizsánokat kettévágjuk, kikanalazzuk a magokat, majd vajjal megkenjük, és jénaiba tesszük. A rizst sós vízben megfőzzük. A vöröshagymát apróra vágjuk, megdinszteljük, hozzáadjuk az apróra vágott gombát, majd megpároljuk. Sóval és borssal ízesítjük. A répát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, a borsóval együtt puhára pároljuk. A rizst és a zöldségeket összekeverjük, majd ezzel a keverékkel megtöltjük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dorkubebi
Beküldte: 2012.11.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A padlizsánokat kettévágjuk, kikanalazzuk a magokat, majd vajjal megkenjük, és jénaiba tesszük.

A rizst sós vízben megfőzzük. A vöröshagymát apróra vágjuk, megdinszteljük, hozzáadjuk az apróra vágott gombát, majd megpároljuk. Sóval és borssal ízesítjük. A répát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, a borsóval együtt puhára pároljuk.

A rizst és a zöldségeket összekeverjük, majd ezzel a keverékkel megtöltjük a padlizsánok mélyedéseit.

A jénaiba öntünk egy kevés vizet, majd lefedjük alufóliával, és előmelegített sütőben kb. 40-45 percig sütjük. A végén a tetejét megpirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
dorkubebi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is