Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött finomságok

Sonkás padlizsán

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A padlizsánt alaposan megmossuk, de nem hámozzuk meg, egészben hagyjuk. Műanyag késsel az oldalát bevagdaljuk, majd minden vágatba egy sonkaszeletet dugunk. A hosszúkásra vágott fokhagymagerezdekkel szintén megtűzdeljük. Ezután a padlizsánokat kívülről alaposan bedörzsöljük a fűszerekkel. Egy olajjal megkent tűzálló tálra fektetjük a megtöltött padlizsánokat, és olajjal leöntjük őket. Előmelegített sütőben sütjük 20-25 percig, a padlizsán […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A padlizsánt alaposan megmossuk, de nem hámozzuk meg, egészben hagyjuk. Műanyag késsel az oldalát bevagdaljuk, majd minden vágatba egy sonkaszeletet dugunk. A hosszúkásra vágott fokhagymagerezdekkel szintén megtűzdeljük. Ezután a padlizsánokat kívülről alaposan bedörzsöljük a fűszerekkel.

Egy olajjal megkent tűzálló tálra fektetjük a megtöltött padlizsánokat, és olajjal leöntjük őket. Előmelegített sütőben sütjük 20-25 percig, a padlizsán nagyságától függően, amíg meg nem puhulnak.

Tálalás előtt a padlizsánokat kettévágjuk, hogy mindenki egy fél padlizsánt kapjon. A megforrósított, tejföllel elkevert vajjal leöntjük, és így kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is