Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskóta A tojásokból a szokásos módon piskótatésztát készítünk, amelybe belekeverjük a 15 dkg darált diót is. Egy 30×35 cm-es tepsiben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni. Krém A krémhez 1 dl tejben elkeverjük a pudingport és a lisztet, majd folyamatos keverés mellett besűrítjük. A 12,5 dkg margarint kikeverjük 3 csomag vaníliás cukorral, 15 dkg darált dióval, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2012.12.08.

Tészta

Töltelék

Tetejére

Elkészítése

Piskóta

A tojásokból a szokásos módon piskótatésztát készítünk, amelybe belekeverjük a 15 dkg darált diót is. Egy 30×35 cm-es tepsiben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.

Krém

A krémhez 1 dl tejben elkeverjük a pudingport és a lisztet, majd folyamatos keverés mellett besűrítjük. A 12,5 dkg margarint kikeverjük 3 csomag vaníliás cukorral, 15 dkg darált dióval, 15 dkg porcukorral és az aromával. A vajas krémet összedolgozzuk a pudinggal, majd a kihűlt piskótára simítjuk.

Díszítés

A tetejére kandírozott diót készítünk: 5 dkg vajat felolvasztunk egy serpenyőben, hozzáadjuk a diót, és óvatosan pirítjuk, ügyelve arra, hogy ne égjen meg. Ha kihűlt, 2 csomag vaníliás cukrot adunk hozzá, és a sütemény tetejére szórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is