Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Felfújtak

Angol virslifelfújt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Öt deka vajból, lisztből és tejből besamelt főzünk. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojások sárgáját, a fűszereket, valamint a tojások kemény habbá vert fehérjét. Két deka vajjal kikenünk egy tűzálló tálat, majd a felfújt masszát beleöntjük. A tetejét meghámozott, karikákra vágott virslivel kirakjuk, és elkészítjük a mártást. Az olajban megfuttatjuk a hagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.04.16.

Hozzávalók

A mártáshoz

Elkészítése

Öt deka vajból, lisztből és tejből besamelt főzünk. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojások sárgáját, a fűszereket, valamint a tojások kemény habbá vert fehérjét. Két deka vajjal kikenünk egy tűzálló tálat, majd a felfújt masszát beleöntjük.

A tetejét meghámozott, karikákra vágott virslivel kirakjuk, és elkészítjük a mártást. Az olajban megfuttatjuk a hagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét és kétszer annyi vizet. Fűszerezzük ízlés szerint, majd a mártást a felfújt tetejére simítjuk.

Reszelt sajtot szórunk a tetejére, és a maradék vajdarabkákat is rászórjuk. Előmelegített sütőben, közepes lángon 15 percig sütjük, amíg szépen megpirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is