Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Palacsinta receptek

Húsos palacsinta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Elkészítjük a palacsinta tésztát: a lisztet, tejet, sót, cukrot, olajat és a két tojást simára keverjük, majd palacsintákat sütünk belőle. Nem baj, ha kicsit vastagabbak lesznek. Közben a darált húsból pörköltet készítünk, és amikor elkészült, leöntjük a levét, hogy a hús száraz maradjon. Ezután egyenként megtöltjük a palacsintákat kb. egy evőkanálnyi hússal, majd felgöngyöljük, mint […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2012.12.03.

Hozzávalók

Panírozáshoz

Elkészítése

Elkészítjük a palacsinta tésztát: a lisztet, tejet, sót, cukrot, olajat és a két tojást simára keverjük, majd palacsintákat sütünk belőle. Nem baj, ha kicsit vastagabbak lesznek.

Közben a darált húsból pörköltet készítünk, és amikor elkészült, leöntjük a levét, hogy a hús száraz maradjon.

Ezután egyenként megtöltjük a palacsintákat kb. egy evőkanálnyi hússal, majd felgöngyöljük, mint a töltött káposztát, és a két végét behajtjuk, hogy ne essen szét.

A megtöltött palacsintákat lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, végül forró olajban aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is