Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pizzák

Tészta félék receptjei

Sonkás-ruccolás pizza

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt, cukrot és a meleg tejet összekeverjük, majd 5 percig kelesztjük. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a tojást, a sót, az étolajat és a meleg vizet. Jól összegyúrjuk, majd kb. 30 percig kelesztjük. Kinyújtjuk a tésztát és tepsibe helyezzük. A paradicsomszószt egyenletesen rákenjük, majd rászórjuk a reszelt sonkát, amit sajtreszelőn reszelünk le. Ehhez érdemes tömbben […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2012.12.06.

Hozzávalók

Elkészítése

Az élesztőt, cukrot és a meleg tejet összekeverjük, majd 5 percig kelesztjük. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a tojást, a sót, az étolajat és a meleg vizet. Jól összegyúrjuk, majd kb. 30 percig kelesztjük. Kinyújtjuk a tésztát és tepsibe helyezzük.

A paradicsomszószt egyenletesen rákenjük, majd rászórjuk a reszelt sonkát, amit sajtreszelőn reszelünk le. Ehhez érdemes tömbben vásárolni a sonkát, mert így könnyebben reszelhető. A tetejére rátesszük a lilahagymát és a paradicsomszeleteket. Végül megszórjuk sajttal.

Az előmelegített sütőben 200 fokon kb. 10-15 percig sütjük. Amikor már majdnem elkészült, hozzáadjuk a ruccolát, és még egy picit sütjük vele. Ez az adag 2 nagy tepsire elegendő.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is