Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egész csirke

Sült csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított csirkét kívül-belül megsózzuk, és a belsejét majoránnával is bedörzsöljük. Kívülről megvajazzuk, a belsejébe is teszünk néhány vajdarabkát, majd tűzálló tálra helyezzük, és forró sütőbe toljuk. Körülbelül egy óra alatt puhul meg és sül ropogósra, közben nem sok teendőnk van vele, esetleg időnként a saját levével meglocsolhatjuk. Ha házi csirke kerül a konyhára, akkor […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A megtisztított csirkét kívül-belül megsózzuk, és a belsejét majoránnával is bedörzsöljük. Kívülről megvajazzuk, a belsejébe is teszünk néhány vajdarabkát, majd tűzálló tálra helyezzük, és forró sütőbe toljuk. Körülbelül egy óra alatt puhul meg és sül ropogósra, közben nem sok teendőnk van vele, esetleg időnként a saját levével meglocsolhatjuk.

Ha házi csirke kerül a konyhára, akkor először alufóliába csomagolva helyezzük a tálba, és 45 percig így süssük. Ezt követően vegyük ki a fóliából, majd tegyük vissza a tálba, és a sütőben pirítsuk ropogósra.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is