Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kacsa

Sült kacsa

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kacsa külsejét és belsejét alaposan bedörzsöljük sóval és majoránnával. Kevés víz hozzáadásával, fokhagymával, zsír nélkül puhára pároljuk. Amikor a kacsa megpuhult, tűzálló tálra helyezzük, a bőrét megszurkáljuk, majd a sütőben ropogós pirosra sütjük. Körítésként párolt káposztát és burgonyát kínálunk mellé. A kacsa belsejébe 1-2 megtisztított nagy almát is tehetünk, hogy különleges ízt kapjon. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A kacsa külsejét és belsejét alaposan bedörzsöljük sóval és majoránnával. Kevés víz hozzáadásával, fokhagymával, zsír nélkül puhára pároljuk. Amikor a kacsa megpuhult, tűzálló tálra helyezzük, a bőrét megszurkáljuk, majd a sütőben ropogós pirosra sütjük.

Körítésként párolt káposztát és burgonyát kínálunk mellé. A kacsa belsejébe 1-2 megtisztított nagy almát is tehetünk, hogy különleges ízt kapjon. A combcsontokat sütés előtt csomagoljuk alufóliába, hogy ne égjenek meg a sütőben. A fóliát tálaláskor is rajta hagyhatjuk, ami esztétikusan díszíti a combokat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is