Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Zöldségleves töltikével

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsiradékot megolvasztjuk, és beletesszük az apróra vágott zöldségeket, kivéve a hagymát, amelyet egészben hagyunk, valamint a karfiolt, amelyet rózsáira szedünk. Felengedjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk készíteni (nagyjából 4 liter 4 személyre). Hozzáadjuk a fűszereket, és lassú tűzön elkezdjük főzni. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a maréknyi tésztát, és azzal együtt még főzzük egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2012.12.07.

Hozzávalók

Töltike

Elkészítése

A zsiradékot megolvasztjuk, és beletesszük az apróra vágott zöldségeket, kivéve a hagymát, amelyet egészben hagyunk, valamint a karfiolt, amelyet rózsáira szedünk. Felengedjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk készíteni (nagyjából 4 liter 4 személyre). Hozzáadjuk a fűszereket, és lassú tűzön elkezdjük főzni. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a maréknyi tésztát, és azzal együtt még főzzük egy kicsit.

A töltelékhez először beáztatjuk a zsemlét, majd kicsavarjuk és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a tojásokat, fűszereket, kevés zsemlemorzsát, és az olajban megpirított hagymát. Az egészet jól összedolgozzuk. A keveréket celofánba tesszük, és delikátos vízben megfőzzük. Ha kihűlt, felszeleteljük vagy felkockázzuk, és levesbetétként tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is