Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint a porcukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük. A lisztet egy csipet sóval és egy kávéskanál szódabikarbónával összekeverjük. Ezután a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd felváltva a habosra kevert tojássárgájás masszához adjuk a liszttel és a tejföllel együtt. Az így kapott tésztát három részre osztjuk. Az egyik részbe csokoládés, a másikba vaníliás, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2012.12.09.

A tésztához

A mázhoz

A díszítéshez

Elkészítése

A margarint a porcukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük. A lisztet egy csipet sóval és egy kávéskanál szódabikarbónával összekeverjük. Ezután a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd felváltva a habosra kevert tojássárgájás masszához adjuk a liszttel és a tejföllel együtt.

Az így kapott tésztát három részre osztjuk. Az egyik részbe csokoládés, a másikba vaníliás, a harmadikba pedig puncsos pudingport keverünk. A különböző ízű masszákat kanalanként felváltva adagoljuk egy kivajazott, kilisztezett őzgerincformába, majd a végén kicsit összerázzuk, hogy a rétegek szépen elrendeződjenek.

180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt megsütjük. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a kihűlt süteményt bevonjuk vele. Végül színes cukorral megszórjuk a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is