Elkészítése
Ez egy remek módja annak, hogy a sütemények maradékait újrahasznosítsuk és egy látványos édességet készítsünk!
A fagyasztott süteményvégeket először kiolvasztjuk, majd a hozzávalókkal összegyúrjuk. Egy kúp alakú formát kibélelünk folpaccal, és a masszából körbenyomkodjuk úgy, hogy a közepébe egy adag gesztenyemassza és egy fél, rumba áztatott meggy kerüljön.
Miután megtöltöttük a kúpokat, felfordítjuk a formát, lehúzzuk róla a fóliát, és folytatjuk a következő darabbal, míg el nem készül az összes.
Amikor elkészültünk, egy tábla étcsokoládét gőz felett felolvasztunk margarinnal és egy kevés olajjal, majd belemártjuk a kúpokat. Végül fehér csokoládéval díszítjük őket.
Hűtőbe téve kicsit hagyjuk megdermedni, és már tálalhatjuk is.
