Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban. A húst kiklopfoljuk, majd a páclébe tesszük. 24 órán át pácoltjuk. Forró olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütjük. Nagyon finom omlós hús a végeredmény. Jó étvágyat hozzá!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2012.12.15.

Hozzávalók

Páchoz

A sütéshez

Elkészítése

A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban. A húst kiklopfoljuk, majd a páclébe tesszük. 24 órán át pácoltjuk. Forró olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütjük. Nagyon finom omlós hús a végeredmény.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is