Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy lábasban olajat melegítünk, majd megpirítjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Amikor üvegesre pirultak, hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát és a vékony szeletekre vágott káposztát. Sózzuk, borsozzuk, és Vegetával ízesítjük. Néhány percig kevergetjük, hogy ne égjen le, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, amit azonnal felöntünk vízzel, hogy a paprika ne keseredjen meg. Ekkor […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tukora Melinda
Beküldte: 2012.12.13.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy lábasban olajat melegítünk, majd megpirítjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Amikor üvegesre pirultak, hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát és a vékony szeletekre vágott káposztát. Sózzuk, borsozzuk, és Vegetával ízesítjük. Néhány percig kevergetjük, hogy ne égjen le, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, amit azonnal felöntünk vízzel, hogy a paprika ne keseredjen meg.

Ekkor beletesszük a savanyú káposztát, és tovább főzzük, amíg a káposzta puhulni kezd. Amikor már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a kockára vágott krumplit. Ha szeretjük a fűszeresebb ízeket, tehetünk bele még magyaros fűszerkeveréket vagy színes borsot. Amikor a krumpli is majdnem megfőtt, hozzáadjuk a felkarikázott virslit, és felforraljuk.

A tejfölt és a lisztet simára keverjük, és behabarjuk vele a levest. Addig főzzük, amíg újra felforr, majd 3-4 perc múlva lezárjuk.

Friss kenyérrel tálalva nagyon finom. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Tukora Melinda
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is