Elkészítése
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat 2 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a mascarpone krémet és ízlés szerint rumot, majd az egészet kemény, habos krémmé keverjük. Külön tálban a tojásfehérjéket egy evőkanál cukorral kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a mascarponés krémbe.
A hideg kávét a tejjel összekeverjük, és a babapiskótákat egyenként belemártjuk. Egy réteg babapiskótát lerakunk egy tál aljára, majd rákenjük a krém felét. Erre újabb réteg babapiskóta kerül, és a maradék krémmel befedjük a tetejét. Elsimítjuk, és a tetejét kakaóporral megszórjuk.
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek, és a krém jól megdermedjen.
Jó étvágyat kívánunk!
