Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Vad receptek

Szekszárdi vaddisznó pörkölt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A füstölt szalonnát felkockázzuk, és zsírjára sütjük. A szalonnadarabokat félretesszük, majd a visszamaradt zsiradékban szalma sárgára dinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Amikor kész, félrehúzzuk a lábast, hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát, és gyorsan elkeverjük. Ezután jöhet az apró kockára vágott hús, amelyet folyamatosan kevergetve fehéredésig pörkölünk. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát, paradicsomot, zúzott fokhagymát, valamint a fűszereket, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Krajczar Sandorne
Beküldte: 2012.12.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A füstölt szalonnát felkockázzuk, és zsírjára sütjük. A szalonnadarabokat félretesszük, majd a visszamaradt zsiradékban szalma sárgára dinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Amikor kész, félrehúzzuk a lábast, hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát, és gyorsan elkeverjük. Ezután jöhet az apró kockára vágott hús, amelyet folyamatosan kevergetve fehéredésig pörkölünk. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát, paradicsomot, zúzott fokhagymát, valamint a fűszereket, majd végül beleöntjük a vörösbort. Az egészet fedő alatt puhára pároljuk. Körülbelül egy óra párolás után belekeverjük a megtisztított, feldarabolt gombát, és tovább főzzük, amíg minden megpuhul.

Tálaláskor vajas galuskával és áfonyadzsemmel kínáljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Krajczar Sandorne
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is