Elkészítése
Az alap hozzávalóit összegyúrjuk egy tálban, és csak annyi tejet adunk hozzá, amennyi szükséges, hogy a massza ne legyen túl folyós. Ezt a masszát egy átlagos méretű, körülbelül 25×32 cm-es tálcára borítjuk, majd kézzel egyenlő vastagságúra elsimítjuk.
Ezután a tejet a pudingporral és a porcukorral felfőzzük, majd amikor kihűlt, habosra keverjük a margarinnal egy robotgép segítségével. A krém felét rákenjük az alapra. A babapiskótákat rumos tejben megforgatjuk, és egymás mellé helyezzük a krémen. A maradék krémet rákenjük a babapiskótákra.
Végül elkészítjük a habport az előírások szerint, vagy felverjük a habtejszínt, és egyenletesen eloszlatjuk a sütemény tetején. Meghintjük őrölt fahéjjal, majd egy éjszakára hűtőszekrényben pihentetjük. Nagyobb kockákra vágva tálaljuk.
Jó étvágyat!
