Elkészítése
A 6 db réteslapot egyenként beolajozva belesimítjuk az olajos tepsibe, majd rákenjük a kihűlt tölteléket. Az 5 tojást a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a búzadarát, a mazsolát, és lassan belecsurgatjuk a felforralt tejet, majd lassú tűzön felforraljuk, hogy a töltelék elkészüljön.
A töltelékre ismét 6 darab kiolajozott réteslap kerül. Az 5 tojást, a porcukrot, a búzadarát, a mazsolát és a felforralt tejet ugyanúgy kikeverjük és felforraljuk, mint az előző rétegnél. 180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük.
A süteményt a tepsiben felvágjuk, majd a felforralt citromos öntettel leöntjük. Az öntethez felforraljuk a kristálycukrot, a vizet, a citrom levét és héját.
Jó étvágyat kívánunk!
