Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsemlét beáztatjuk, majd kicsavarjuk, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a darált húst, ízlés szerint sót, borsot, a megdinsztelt vöröshagymát, az apróra vágott fokhagymát, a tojásokat és egy kis pirospaprikát. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd golyókat formázunk belőle. Meghintjük zsemlemorzsával, és forró olajban aranybarnára sütjük a húsgolyókat. Jó étvágyat kívánunk!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2012.12.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A zsemlét beáztatjuk, majd kicsavarjuk, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a darált húst, ízlés szerint sót, borsot, a megdinsztelt vöröshagymát, az apróra vágott fokhagymát, a tojásokat és egy kis pirospaprikát. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd golyókat formázunk belőle. Meghintjük zsemlemorzsával, és forró olajban aranybarnára sütjük a húsgolyókat.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is